De Coffeecorner

onair 1

Coffee Corner

Vanaf 2 juli 2012 zendt Zorgradio een nieuw live-programma uit.
Het programma heet "De Coffeecorner".
Zoals de naam al doet vermoeden, wordt het programma rond koffietijd in de ochtend uitgezonden

   
Elke maandag en vrijdag van 10.30 tot 12.00 uur en elke woensdag van 10.30 tot 12.30 uur kunt u dit programma beluisteren. Met dit programma wil Zorgradio Haaglanden u gezellige muziek brengen onder het genot van een lekker bakje koffie. We draaien veel Nederlandstalige muziek, maar ook de gezellige en mooie klassiekers uit het Great American Songbook, de jazz en andere muziekstijlen komen aan bod. De muziek moet vooral lichtvoetig en gezellig zijn.
 
U hoort onder meer liedjes van Toon Hermans, Willeke Alberti, Tineke Schouten, De Twee Pinten, André van Duin en nog veel meer Nederlandse sterren. Maar ook komen Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Glenn Miller, Billie Holiday en Tony Bennett regelmatig langs om er maar een paar te noemen.
   
Behalve de muziek brengt De Coffeecorner u ook op de hoogte van het laatste nieuws, informatie uit het showbizzleven, leuke weetjes, ditjes en datjes. En we nemen elke keer ook de krant van die dag door. Geen zware onderwerpen, maar luchtige informatie. Bijvoorbeeld het verhaal van een hond (die Lejon heet wat Zweeds is voor "leeuw") die een babyleeuwtje adopteert. Maar ook brengen we u op de hoogte van de ontdekking van nieuwe plantensoorten in recreatiegebied Vlietlanden bij Leidschendam. Of het nieuws dat bedrijven de gorilla Bokito uit Blijdorp voor € 100.000 per jaar kunnen adopteren. En nog veel meer infotainment en nieuwsberichtjes.
   
De koffie is elke maandag, woensdag en vrijdag bruin in de studio van Zorgradio Haaglanden. Voorlopig komt het programma nog rechtstreeks uit de studio, maar het is de bedoeling om het over enige tijd ook live op locatie te gaan maken. Een koffieshow "live" in de zorgcentra die de programma's van Zorgradio Haaglanden kunnen ontvangen.
   
 

JanPiet Verhoeven

Het programma wordt samengesteld en gepresenteerd door
Jan Piet Verhoeven
   
   
   
   
   
   
   
   

Ons adres

Florence - Verpleeghuis Mariahoeve
Hofzichtlaan 115
2594XZ  Den Haag

Voor email gebruikt u de contact button

Op lokatie - Agenda

Maandelijks verzorgen wij uitzendingen op locatie in diverse zorgcentra.
Tijdens de 2 uur durende...
Lees Meer

U bent op zoek naar zorg gerelateerde website's?
Bezoek dan zorgportaal.nl
zorgportaal klein logo

Bezoekers online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Medewerkers login